11 Nisan 2013 Perşembe

444Hosting bedava

Türkiye'de Bir İlk Tamamen Ücretsiz Hosting!

*Koşulsuz, *Şartsız ve *Süresiz isteyen herkese Asp.Net destekli web alanı + 1 Adet E-Posta Hesabı TAMAMEN ÜCRETSİZ.
444HOST Türkiye' de bir ilki gerçekleştirerek projelerinizi süresiz desteklemek amacıyla, sosyal sorumluluk çerçevesinde tamamen ücretsiz, reklamsız Asp.Net, PHP, MSSQL, Webmail destekli web hosting paketlerini hizmetinize açmıştır.
Bu kapsamda üyelik formumuzu eksiksiz ve doğru bir şekilde dolduran herkez bu hizmetimizden ANINDA yararlanabilecektir.


Bu hizmetten yararlanmak için kayıtlı bir alan adınızın olması gerekmektedir. .com .net .org .info .co .biz gibi TLD (Top Level Domain) sahibi olmaniz gerekmektedir. Dikkat !!! özellikle ücretsiz alınan .tk .tc .in .cn .nu .co.nr co.cc .tc.cc .me.pn .pn .to gibi alan adlarına ücretsiz hosting servisi vermemekteyiz.!! . Kayıtlı bir alan adınız yoksa bu linke tıklayarak kayıt edebilirsiniz.
!! Lütfen Dikkat !!! Kayıtlı bir alan adınız varsa, hizmetimizden yararlanmak için alan adınızın dns adreslerini aşağıdaki şekilde güncellemeniz gerekmektedir. Lütfen DNS adreslerinizi değiştirmeden ücretsiz hosting başvurusu yapmayınız. DNS değişikliği yapılmadan gerçekleşen başvurular iptal edilmekte ve gereksiz yere zaman kaybına yol açmaktadır. !!!
    Ücretsiz Paketlerimizin DNS (İsim Sunucusu) Adresleri
  • free1.444dns.com
  • free2.444dns.com

Alan adınız 444host.com.tr' den kayıtlı ise hesabınıza bu linkden giriş yaparak alan adınızın dns bilgilerini güncelleyebilirsiniz.
444host.com.tr tarafından kayıt edilmemiş alan adlarınız için lütfen kayıt yaptığınız kuruluşlara başvurunuz veya bu linke tıklayarak transfer işlemlerini başlatınız.

!!! BUNLARA DİKKAT ETTİĞİNİZE EMİN OLUN !!!

Ücretsiz hosting hesaplarını ticari amaçla kullanmadığınıza, Eticaret scriplerinde (Proticaret, Opencart, OSCommerce) kullanmadığınıza, ücretsiz hesapları müşterilerinize satış amaçlı kullanmadığınıza emin olun. 444HOST ücretsiz hesaplarına hiç bir şartta teknik destek vermemektedir. Ücretsiz hosting projemiz tamamen kişisel ve deneme amaçlı siteleriniz için gençleri, tasarımcıları ve iş geliştirmecileri desteklemek amacı ile verilen bir hizmettir. Dolayısı ile kurumsal işlerinizde kullanmamaya dikkat ediniz. 444HOST hiç bir şartta hosting şifrelerini email olarak göndermemektedir. Kontrol panelinize ulaşmak için gerekli linki ürün detayında bulabilirsiniz. Ayrica www.sistemlog.com sayfamızdan hosting için yapılmış videoları izleyerek destek alabilirsiniz. Daha önceden kayıt etmediğiniz, olmayan bir alan adı için başvurmamaya dikkat ediniz. Alan adınız DNS ayarlarını yukarıdaki şekilde değiştiğinden emin olmadan ücretsiz hesaplarımıza başvurmayınız. Yanlış, uydurma veya sahte bilgilerle ücretsiz hosting başvurusu yapmayın. Bu şekildeki başvurular kesinlikle İPTAL EDİLECEKTİR. Ücretsiz hesaplar için Canlı destek verilmemektedir. Buradan soracağınız sorular yanıtsız bırakılacaktır. Bu sayfadaki tüm yazılan bilgileri tamamen okuduğunuza ve anladığınıza lütfen emin olun.

Ücretsiz Hosting Hizmeti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ücretsiz hosting hizmetinin süresi varmı ?
Alan adınızın DNS adresleri değişmediği sürece ücretsiz hosting hizmetimizden süresiz olarak faydalanabilirsiniz.
Dns adreslerimi nasıl değiştirebilirim ?
Alan adınızı kayıt ettiğiniz yerden dns adreslerinizi kolayca değiştirebilirsiniz. Alan adınızı bizden kayıt ettiyseniz kontrol panelinizi kullanarak bu işlemi online olarak yapabilirsiniz.
Ücretsiz Hosting hesabı aldım ne zaman açılır ?
Ücretsiz hosting hesapları herhangi bir ödeme gerektirmediği için anında aktivasyon yapılmaktadır. Dns adreslerinizi değiştirmiş iseniz derhal kullanmaya başlayabiliriniz. (Yoğun talepten dolayı hesap aktif edilme işlemleri 1-6 saat sürebilmektedir.)
Ücretsiz Hosting hesabım neden kapatıldı ?
Ücretsiz hosting hesabınızı kullanmanız için alan adınızın DNS adreslerinin yukarıda belirtilen şekilde olması gerekmektedir. Rutin olarak yapılan kontrollerde bu duruma uymayan alan adları kapatılmaktadır ve geri dönüşü olmamaktadır. Ayrıca kişisel bilgileri hatalı, yanlış ve aldatmaya yönelik olan hesaplarda kapatılmaktadır.
Bir kullanıcı kaç adet Ücretsiz hosting hesabı alabilir ?
Bununla ilgili bir limit/sınır bulunmamaktadır. İstediğiniz kadar alan adınız için ayrı ayrı ücretsiz hosting alabilirsiniz.
Ücretsiz Hosting Hesabımın özellikleri nelerdir ?
50MB disk alanı, 1GB aylık internet trafiği, 1 adet pop3/imap/webmail destekli e-posta hesabı, ASP, .NET 2.0 ve 4.0, PHP5 full desteği, 1 Adet Mssql ve 1 adet Mysql veritabanı kullanma hakkı, plesk kontrol paneli, webmail desteği ile tam eksiksiz bir hosting hesabı sizleri bekliyor.
Ödeme Ekranında Hangi Seçeneği İşaretlemeliyim ?
Ödeme işlemi olmayacağı için "Banka Havalesi" seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır. Tarafınıza herhangi bir fatura veya ödeme bildirimi çıkmayacaktır. Onay ekranında işemin tamamlanmasını bekleyiniz. İşlem 1-2 dk. sürebilmektedir. Bu süre zarfında tarayıcınızın yenile veya geri dön butonuna basmayınız.
Canlı Destek alabilirmiyim ?
Ne yazık ki ücretsiz servislerimiz için canlı desteğimiz bulunmamaktadır. Canlı destek talepleriniz anlık olarak karşılanmayabilir. Destek bildirimi (ticket) sistemimizi kullanarak destek alabilirsiniz.
Ftp şifremi nereden öğrenebilirim ?
444HOST tarafından hiç bir şekilde tarafınıza şifreleriniz email olarak atılmaz/atılamaz. Ftp şifrelerinizi hizmet detaylarınızdan panelinize ulaşarak kendiniz belirleyebilirsiniz. Şifre gönderimi talepleriniz yanıtsız kalabilmektedir. Kontrol panelinize giriş linkini hizmet detaylarınızda bulabilirsiniz. Ayrıca bir şifreye ihtiyaç duymayacaksınız
Kontrol Panelime Nasıl Girebilirim ?
www.sistemlog.com adresimizi ziyaret ederek panel kullanımı hakkındaki eğitim videolarına ulaşabilirsiniz. Bilgi bankamızda bulunan konular dışında ücretsiz servilserimize destek verilmemektedir. Bu konular dışında destek talebi olan kullanıcılarımıza ücretli hosting hesaplarımızdan kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

Paket Detayları
50 MB Web Alanı
1 Adet Alan Adı Barındırma
1 Adet E-Posta Hesabı
1 Adet MYSQL / MSSQL

Asp, .Net2.0/4.0 Desteği
PHP5 Desteği
1 GB Trafik
Plesk Kontrol Paneli
Wordpress, Joomla, PhpBB gibi
yüzlerce hazır uygulama

kayıt için  ilk olarak alanadı istiyorlar...

https://www.444host.com.tr/cart.php?a=add&pid=18


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder